คอนโดมิเนียม


Condominium : The Editor Saphan Khwai

The Editor Vertical Village is the condo project with new perspective to reflect the modern classic lifestyle. Adjacent to Saphan Khwai BTS Station The Editor gives the new meaning to condominium by redefining the urban lifestyle inspired by classic aesthetics through modernism perspectives and illustrating innovative concept through simple architectural lines and patterns of modern design. The smart floorplan and exquisite details showcase the classical style. The result is The Editor Vertical Village, comprising 23 floors, redefining the classic architecture through the lens of modern "Classic with a Twist" way of life.

Start at 4.29 MB

© 2017 Pruksa Real Estate Public Company Limited. All rights reserved.
Privacy Policy | Terms of Use